Virtuele dataroom: bescherm jouw werk aangaande informatie | Virtual dataroom

Hoe werk jullie met commerciële of vertrouwelijke informatie? Is het veilig opgeslagen? Percentage je jouw op absoluut veilige manier met partners, potentiële investeerders? Zelfs dezelfde klein datalek is niets alleen dus bedreiging voor de reputatie, maar ook voor jij winstgevendheid. Jouw publicatie ofwel ongeoorloofd behandeling van zelfs een percentage van de mededeling heeft een negatieve impact deals, productlanceringen op u markt. En hoe ook uw zaak zich ontstaat, hoe gevaarlijker de gevolgen van weinig gegevensbescherming.

Uitgebreide oplossingen voordat dit probleem zijn virtuele datarooms. Gebeurtenis staat gratis alleen borger voor beslist veilige gegevensoverdracht, maar zorgt ook voor de opslag van documenten en u efficiënt ermee werken. Onmiddelijke na slechts 15 minuten registratie kunt u virtuele datarooms gaat gebruiken.

dataroomservices

Internationale kwaliteitsnormen en certificaten ISO, SOC2

Virtuele datarooms zijn absoluut moderne gebeurtenis die is gemaakt naar internationale standaarden. De nieuwste technologische oplossingen garanderen jullie betrouwbaarheid betreffende alle processen. Tijdens bestandsoverdracht wordt dus speciaal TLS-protocol gebruikt en worden AES-sleutels gebruikt door gegevens bij versleutelen. Het is erg belangrijk die zowel coderingssleutels als sleutelopslag gescheiden aanlanden opgeslagen van uw gecodeerde gegevens zelf.

Allemaal documenten die u uploadt naar je virtuele kantoor gaan niets verloren ofwel worden gratis vernietigd. Datgene alles dankzij realtime back-up. Een ander beveiligingsaspect is het zonder moeite scannen met virussen. Hierbij heeft de geen speciale software nodig, alle papieren worden moeiteloos gecontroleerd.

Authenticatie op twee niveaus garandeert alleen toegang voor die gebruikers dat het nodig hebben. U heeft maximale controle met het vermogen van de gebruiker om van bestanden erbij werken. In de virtuele dataroom kunnen acht gebeeldhouwde gebruiksniveaus worden geboden: lezen langs een beveiligd raster, bekijken, downloaden, afdrukken en meer. U moet gaan de toegang ook aan adres alsof tijd beperken, de toegang op elk moment annuleren.

Het is ook de moeite waard vanwege te zeggen dat jullie altijd alles weet betreffende het gebruik van de gegevens. Virtuele datarooms verlenen gedetailleerde rapporten van alle gebruikerssessies. Die garandeert gratis alleen veiligheid, maar helpt ook beter te onderkennen welke componenten van de papieren potentiële partners het meest interesseren, het is erg beter om u ervoor te bereiden op onderhandelingen.

De deugdelijkheid van de ontplooiing is langer dan weleens bevestigd. Gericht op eerste bewerken virtuele datarooms effectief in de markt. Uitgestrekte internationale diensten gebruiken datgene product al lang. Ten tweede heeft de evolutie vele inspecties en onafhankelijke audits doorstaan. Ook kregen virtuele kamers de prestigieuze ISO, SOC2 kwaliteitscertificaten.

Voornaamste service en 24/7 technische ondersteuning

zijn niets alleen dus betrouwbaar plus beproefd artikel, maar ook een hoogwaardige, klantgerichte diensten. U moet gaan altijd contact opnemen op de technische ondersteuningsdienst, in 15 minuten het antwoord op de vraag vinden plus communiceren in een aan u geschikte taal.

Daarnaast kun u een kalendermaand gratis gebruik maken van de . Ervaar eigenhandig het comfort en u effectiviteit met deze technische oplossing!

virtuele-dataroom.nl


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *